Om mig

Jeg hedder Pernille og er 44 år. Egentlig en helt almindelig glad og udadvendt kvinde – godt uddannet forstadsfrue gift med en folkeskolelærer og en datter på 17 og en søn på 13. På papiret ganske almindelig – men… så er der lige papiret hos sundhedsvæsenet. Det papir fortæller en helt anden historie. Jeg har psoreasisgigt i svær grad og kæmper med daglige kroniske smerter. Jeg har fået en bivirkning af gigtmedicinen og fået alopecia – en sygdom hvor man taber håret i store pletter og bliver skaldet.

Denne blog handler både om skaldethed og kroniske smerter – men altid om den positive tilgang. Jeg har fået tatoveret “Stay Positive” på underarmen, som reminder på at man altid skal finde det positive i enhver situation og i livet – selvom det engang imellem ser sort ud.

6 thoughts on “Om mig

Add yours

 1. Hej Pernille.

  Du er bare mega sej!!! Rørende at læse din historie og så inspirerende at din tilgang til udfordringerne er positiv!

  Jeg har selv fået alopecia universalis i januar og gik stolt hjem med en brun page i februar. Men men det ligner mig bare ikke og hader at have håret nede. Så jeg har besluttet at favne mit skaldede look og når vejret er til det, være skaldet og ellers give den gas med tørklæder. Måske skal jeg have en langhåret festparyk på et tidspunkt og permanent makeup. Men lige nu skal issen bare have SOL…

  Glæder mig til at læse mere fra dig.
  Krammer fra mig

  Liked by 1 person

  1. Du skal omfavne dit skaldede look. Det kræver mod at vise det frem. Men hvor er det smukt, når det gøres. Tusind tak fordi du følger bloggen. Jeg må hellere snart skrive flere indlæg om alopeciaen 🙂

   Like

 2. Hvor er du en sej pige Pernille, åbenhed er det bedste bud, vi mennesker har til hinanden
  Vi skal ikke putte noget under dynen,men være åben og fortælle om vores føleser,sygdomme, børn , ægtefælder og mange andre ting der rører sig i vores hverdag. Pernille jeg vil følge din blog.Håber alt godt for dig og din familie..Knus Grethe.

  Like

 3. Hej Pernille Har Du det godt i dag ? Jeg har læst om dig i det indslag du har skrevet i Familie Journalen. Jeg blev her noget inspireret af det MHT. Det at du har lavet denne BLOG. Så nu tror jeg at jeg selv at jeg vil prøve at gå igang med og lave en også. Jeg er blevet pludselig ramt af denne sygdom som er meget på godt Jysk ” TRÆLS ” og jeg kan ikke foretage mig noget som helst selv da jeg jo hele tiden skal være OPS. På at der kan indtræde et anfald i større eller mindre grad. Men som det er nu har jeg også som du skriver fået troen med mig og om ikke andet, så i hvertfald det der ned at man er nødt til selv at skal være positiv og tænke fremad for at få noget godt ud af det hele selv om det er HÅRDT for hvorfor lige MIG men hvad kan vi bruge det til det bliver det jo ikke bedre af, tænk nu istedet på hvor godt du har det her og nu. Det må være sådan vi får det bedste ud af det hele. Jeg har tænkt mig nu at prøve og BLOGGE som du. Havde jeg ikke aet dig BLOG ville jeg ALDRIG have kommet igang med sådan noget da jeg er komplet umulig til EDB. Så STORT TAK for hjælpen og held og lykke til dig og familie fremover. Mvh. Lone.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: