Vil du ansætte mig?

Jeg har besluttet mig for, at gå all in. Smide al stolthed over bord og bede om hjælp. Helt åbent.

For hvad har jeg at tabe?

Som I nok ved, så er jeg selvstændig som marketingkonsulent. Jeg får intet fra kommunen og er 100% selvstændig. Jeg har skullet jonglere sygdom og forretning, og det har egentligt passet mig fint. Jeg har kunnet holde pauser, når det passede ind – og arbejdet meget i andre perioder.

Jeg har aldrig haft det bedre, end jeg har nu. Jeg er stolt over at være kommet så langt, men nu presser der sig andre behov ind. Jeg føler egentligt, at det er lidt forkælet, måske et luksusproblem. Især når jeg kan tjene penge på marketing og malerier.

MEN ikke desto mindre, så er jeg frygtelig ensom. Så ensom, at jeg ind imellem bliver trist. Meget trist.

Jeg trænger til kollegaer, jeg trænger til at være en del af et fællesskab. Til at have nogen at drikke kaffe med, og til at tage pænt tøj på hver dag. Til at gå mod samme mål som andre, til at blive inspireret af andres energi og drive – og til at give energi og vise masser af drive.

Økonomisk set er det nok bedre at være 100% selvstændig konsulent, men det er vigtigere for mig, at min personlige konto bliver fyldt helt op. Hver dag.

Jeg har lige være ansat i 25 timer om ugen i 2 måneder – imens jeg skulle løse et projekt. Det projekt er desværre slut, men jeg fandt ud af, at jeg glædede mig til at komme på arbejde, til at sparre med andre, til at vise mine kompetencer, til at tage pænt tøj på, til at smøre madpakke – OG at jeg havde mere energi end ellers, når jeg kom hjem. Jeg var glad og havde overskud.

DERFOR beder jeg nu om DIN hjælp.

Har du selv? Eller kender du nogen, der har?

Brug for sådan en som mig i 20-25 timer om ugen?

Det kan sagtens være mere, eller mindre. Jeg er meget fleksibel, da jeg jo har mit eget ved siden af, som jeg kan tilpasse efter mulighederne. Jeg har prøvet kontorfællesskaber, med det giver ikke det samme, da det er små øer – og vi kæmper ikke for samme fælles mål/produkt.

Jeg er ikke kun interesseret i marketing, jeg er interesseret i alt, hvor jeg har kollegaer og er en del af et fællesskab.

Og så gerne i Aarhus-området og Djursland.

Jeg kan eksempelvis hjælpe med:

  • Koordinering – eks. marketingkampagner, marketingmaterialer, events, møder, messer og meget mere
  • Marketing – tekster, PR, tryksager, sociale medier, hjemmesider, nyhedsmails og meget andet
  • Kommunikation – flydende i dansk og engelsk
  • Undervisning – herunder især Facebook og Instagram
  • Grafisk arbejde
  • Systemer – jeg er lynhurtig til at lære nye systemer
  • Service – modtage kunder både i virkeligheden og på telefonen med et stort smil, gøre klar til møder – jeg har et stort servicegen
  • Blæksprutte – lige det, du tænker passer ind 🙂
  • Er du på en skole? Så er jeg skarp til AULA og de nye hjemmesider i Aarhus Kommune.

Er det andet, jeg er god til, så må du endelig godt skrive det i kommentarerne 🙂

Og ellers så håber jeg bare, at du lige kender dem, der kunne bruge mig.

Mine kontaktoplysninger er: 

pernillehr@outlook.dk

20 68 03 32

Er det pinligt, at spørge om hjælp? Er det sårbart, at åbne sig op på den måde? Eller har jeg for længst overskredet den grænse 🙂

I hvert fald er mit behov for fællesskab og personlig kontakt meget vigtigere.

Tusind tak, fordi du læste med – og så håber jeg, at du vil fortælle vidt og bredt om mig, og meget gerne dele opslaget.

Kæmpe kram fra


Relaterede indlæg

4 thoughts on “Vil du ansætte mig?

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: