Ingen kan lide en multikunstner

img_3151

Ingen kan lide en multikunstner.

Det fik jeg at vide den anden dag. På den gode måde altså. Som en hjælpende kommentar, fordi jeg er forvirret. Det var velment – og også sådan opfattet.

Jeg er forvirret. Forvirret fordi jeg jo er startet op som selvstændig. Og fordi det går godt.

Det er jo ikke fordi, det går godt, at jeg er forvirret.

Men mere fordi mit lille firma jo har en del ben.

Jeg forsøger lige at forklare og så kan du måske hjælpe mig.

Stay Positive bloggen, som du jo af gode grunde allerede kender – og allerede er tilstede på i læsende stund. Den tjener jeg ikke penge på, men den er alligevel vigtig og skal have tid – og en platform.

KarmaKO, som er min nyopstartede marketing- og kommunikationsvirksomhed.

Pernille Højland-Rønde Art, som er mine malerier, plakater og malerkurser.

Webshop, som endnu ikke er lavet, men som kommer til at indeholde mine malerier og mine citat-plakater.

Lige nu er der 3 navne. 3 hjemmesider. 3 facebooksider. 3 instagramprofiler. 3 forretninger.

Men det hele er jo MIG.

Og det hele er jo min forretning.

Men kan jeg så have en fælles hjemmeside?

Eller vil folk blive forvirrede?

Vil folk købe malerier på en hjemmeside, der også har en fane med marketing?

Vil folk købe marketing på en hjemmeside, der også har en fane med maleri?

Det giver mest mening for mig at samle hele molevitten eet sted. Mest fordi det er MIG. Hele MIG.

MEN kan folk overhovedet lide en MULTIKUNSTNER?

Smid dine tanker og kommentarer herunder, på facebook eller på instagram.

Tusind tak for hjælpen.

Knus Pernille

*

Husk at du kan følge bloggen ved at skrive din mail i højre boks her på siden, eller på FACEBOOK eller INSTAGRAM.

 

 

 

3 thoughts on “Ingen kan lide en multikunstner

Add yours

 1. Altså jeg absolut INGEN forstand på det der marketing halløj – eller malerier for den sags skyld, MEN jeg tror, at jeg ville samle det hele. For gør det noget, at din marketing og malerier også viser den personlige Stay Positive side? Vil det ikke bare give det et personligt strejf, som folk ville være ville med? Jeg ville være vild med det! Men jeg har jo som sagt ingen forstand på det… Håber du finder ud af det!

  Like

 2. Hej Pernille

  Jeg forstår godt dine overvejelser.

  Jeg har gjort mig de samme mht. min blog. Min blog er ganske vist alt sammen om tekster, bare forskellige områder. Den indeholder både personlige, faglige og fiktive tekster, og jeg har tænkt om jeg måske skulle lave 3 forskellige blogs. For hvad ville en potentielt arbejdsgiver mon tænke om mine personlige beskrivelser? Jeg nåede dog frem til, at arbejdsgiverene gerne må se de personlige indlæg. For det ER mig. Jeg vil være mig selv. What You See Is What You Get.

  Jeg kan godt lide en multikunstner, så min personlige holdning er: saml det hele 🙂

  Like

 3. Hej Pernille

  Jeg forstår godt dine overvejelser.

  Jeg har gjort mig de samme mht. min blog. Min blog er ganske vist alt sammen om tekster, bare forskellige områder. Den indeholder både personlige, faglige og fiktive tekster, og jeg har tænkt om jeg måske skulle lave 3 forskellige blogs. For hvad ville en potentielt arbejdsgiver mon tænke om mine personlige beskrivelser? Jeg nåede dog frem til, at arbejdsgiverene gerne må se de personlige indlæg. For det ER mig. Jeg vil være mig selv. What You See Is What You Get.

  Jeg kan godt lide en multikunstner, så min personlige holdning er: saml det hele🙂

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: