Opfylder jeg mit FULDE POTENTIALE?

Hov, der er da vist en der har fået nyt tørklæde?
Hov, der er da vist en der har fået nyt tørklæde?

Hvad nu hvis man ikke opfylder sit FULDE POTENTIALE? Ifølge dameblade og magasiner, så er det nærmest kriminelt. Man skal drømme. Kæmpe. Opnå. Samtidig med at man passer familien, køber designervarer og poster det perfekte liv på Instagram. Man skal helst ligne naboen eller være heeeelt sin egen. Det er uncool at være almindelig og lidt leverpostej.

Som hustru og mor, med en lang videregående uddannelse og et job som marketingansvarlig, så HAR jeg opfyldt mit potentiale. Man kan altid gøre mere. Men jeg er da ret godt med. Eller var… For nu er jeg sygemeldt. Behandlingen er usikker. Min fremtid er usikker. Jeg er leverpostej. Mit liv er uperfekt. Og det har fået mig til at tænke…

Måske skal vi ikke leve perfekte liv. Måske skal vi ikke alle lege far, mor og børn. Måske er det ok at købe møbler i Bilka. Måske skal vi ikke alle være ledere på jobbet. Måske behøver vi ikke at lave noget dramatisk og storslået for at opfylde vores FULDE POTENTIALE?

Ikke alle kan finde en behandling for kræft eller opfinde den nye iphone. Nogen bliver nødt til at passe børnene, lave middagen og sortere sokkerne. Jeg er faktisk ret godt tilfreds med at være leverpostej. Måske kan jeg endda strække den til en lun leverpostej… Med bacon.

Længe leve det uperfekte og til tider kedelige liv.

/Pernille

Stay Positive

– Hvis du vil sprede lidt positive energi, så del del del indlægget. Del for dælen da. Del.

Og følg bloggen selvfølgelig, så får du direkte besked om alle mine tanker.

Se hvordan herunder.

_________________________________________________________________

Følg bloggen ved at trykke på links herunder:

Facebook
– her skal du bare smide et like på siden

Instagram
– her skal du trykke følg
(@staypositive_blog)

Bloglovin
– her skal du trykke følg

www.stay-positive.dk
– indtast din mail i bjælken til højre (fra computer)

__________________________________________________________________

One thought on “Opfylder jeg mit FULDE POTENTIALE?

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: