Jule GIVE AWAY

JULEGIVEAWAY:

FØLG bloggen og skriv, hvem du vil give denne ekstra positive julegave til og hvorfor, i kommentarfeltet.

Dette er en Stay Positive plakat i hvid træramme med paspartout i størrelsen A4.

Min lille lykkens gudinde trækker d. 14. December lod blandt alle deltagere her på bloggen.

Andre plakater udloddes på bloggens facebook og på instagram, så der kan du også deltage (tryk på direkte links).

Held og lykke. Og glædelig jul 🎅

/Pernille

image

12 thoughts on “Jule GIVE AWAY

Add yours

 1. Den skal min søde elskede søs have..! ❤️
  Hun er hårdt ramt af depression og kæmper en brav kamp med sin mand, lille datter på 11 måneder og 2 skønne bonus-drenge..

  Like

 2. Vil give den til min skønne datter som kæmper men et handicap/kronisk lidelse.
  Hun har fortjent den, fordi for hende er alt ikke positivt, men hun er sej og de fleste gange kæmper hun sin “kamp” med et smil ❤️

  Like

 3. Den skal min dejlige datter ha hvid jeg vinder. .som en reminder om at hendes angst og selv skade ikke skal knække hende og mig.

  Like

 4. Den skal jeg selv have. Synes det er vildt flotte plakater du laver. Elsker at følge din Blog og positive indstilling til livet, trods de bump, der kommer som kronisk syg. Og plakaten skal hjælpe mig med at huske det positive også på mine dårlige dage

  Like

 5. Denne skal min mand have. Han er min helt og fortjener forkælelse. Plakaten vil minde ham om (og mig, eftersom vi jo bor sammen ), at der altid findes noget positivt – selv i hårde tider.

  Like

 6. Hej Pernille. Jeg vil nok beholde den selv, så jeg på dårlige dage kan kigge på den og få et løft. Jeg kæmper også med kronisk sygdom i form af lavt stofskifte, kroniske smerter og så også alopecia. Tak for din blog :-). Og Glædelig jul 🙂

  Like

 7. Mig selv. Jeg har psoriasisgigt og en bindevævslidelse som min 3 børn desværre også har arvet. Det kan være noget af en kamp at bevare mit positive livssyn, så en plakat med en påmindelse om at “stay positive” kunne være super dejligt

  Like

 8. Jeg vil elske at have plakaten hængende på mit kontor i Jobcentret, hvor jeg arbejder. Jeg er selv ramt af psoriasisgigt – men har lært at leve med sygdommen og har i hele forløbet (15 år) forsøgt at være den positive styrmand i mit liv. Budskabet om at forblive positiv er så vigtig

  Like

 9. Jeg vil give den til min mor da hun helt uventet den anden dag kom med en adventsgave til mig. Super sødt og noget jeg godt kunne tænke mig at gengælde.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: