Kroniske krigere – auktion

Pernille_0005

Ok, det er så liiiige et stykke tid siden, jeg har fået blogget.

Det har jeg det faktisk lidt skidt med. Men omvendt så kan jeg ikke se, hvor jeg skal tage tiden fra.

Jeg forsøger at styre mit lille firma, min lille familie, frivilligt arbejde, sygdom og bloggen. Og der ryger bloggen desværre ned i prioriteringen.

Sygdommen TAGER ligesom bare sin plads – og tvinger mig i sænk på sofaen.

Men bloggen venter gerne…

Nok om det.

Da jeg begyndte at blogge om at leve positivt med kronisk sygdom, var det en dagbog. Og det var fordi jeg manglede at høre andre unge tale om at være syge – og måske endda have gigt.

Alle jeg mødte på smertekursus osv. var ældre. Og jeg følte mig lidt forkert. Endnu mere forkert end jeg gjorde i forvejen.

Så jeg skrev. I læste – og det var fedt.

Jeg var lidt alene i bloggerland med min sygdomsblog. Ikke just lækkert i en bloggerverden fyldt med modeblogs, interiørblogs, lækre mamablogs mv. Men der kom jeg – og viste, at verden ikke altid var lyserød. Der var også en anden side. Og jeg ville gerne nedbryde tabu omkring sygdom.

Og i denne verden kom flere til. Pludselig var jeg ikke alene. Der kom andre sygdomsbloggere til. Og endda også yngre. Måske endda meget yngre end mig – men det siger vi ikke til nogen. Vi leger lige videre med “yngre” terminologien.

Så derigennem denne fantastiske virtuelle verden har jeg mødt Søs fra KRONISKE FARVER og Karla fra KARLA PILGAARD. Og skal det faktisk igen d. 7. oktober.

Vi skal nemlig holde maleworkshop i mit galleri. De skal opleve samme mindfulness og glæde, som jeg får ved at male. De skal male deres egne malerier – de skal lege. Præcis som på en almindelig maleworkshop hos mig – bortset fra at vi alle er sygdomskrigere. Vi er kronisk seje.

NETOP derfor så maler vi også 1 maleri sammen. Alle 3. Jeg skal nok styre tøserne lidt, for jeg forventer, at de bliver nogle vildbasser, når først de bliver sluppet løs.

Dette maleri auktionerer vi væk, når det er færdigt – og pengene doneres til GIGTFORENINGEN. Så skal du have fingrene i et fantastisk maleri – malet med hjerte, positivitet og kampgejst af 3 kroniske krigere, der kæmper for kampen for et fantastisk liv – trods udfordringer – så skal du holde dig til.

Vi melder ud på vores respektive blogs, når vi ved endnu mere.

Men følg med på dagen på de sociale medier. D. 7. oktober 2017.

Jeg glæder mig til dagen – og jeg håber, at I glæder jer til at se resultatet 🙂

Knus Pernille

_____

Instagram: https://www.instagram.com/pernillehojlandronde.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/staypositiveindk/

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: