RIP min behårede ven

IMG_1537Farvel. Farvel min behårede ven. Min kære behårede ven. Du var en uvurderlig støtte i den første tid. Jeg beklager, at jeg havde en bedre kemi med Tørklædet. Jeg blev forelsket. Og det var et længerevarende forhold. På trods, har du alligevel altid været i mine tanker. Du har en stor plads i mit hjerte. Du var støtten. Det sikre. Mit anker. I en ny og foranderlig verden. Du har trofast stået og kigget på de sidste 10 måneder. Du havde din faste plads på reolen på badeværelset. Herfra kunne du stolt trone. Du kunne overvåge hverdagen. Du kunne se resterne af håret blive barberet af. Du kunne se tørklæderne blive bundet med mere og mere sikker hånd. Du hjalp børn og voksne med at forstå, at det var en naturlig del. De så dig stå stolt fremme på badeværelset. Du har aldrig været gemt væk.

Men nu er det tid. Tid til forandring. Tid til at komme videre.

Din smukke smukke æske er klar. Din smukke Nike Free skoæske. Hvori du nu skal tilbringe dine sidste dage.

IMG_1541

Og dog. Så er jeg ikke helt klar til at slippe dig helt. Så dine sidste dage skal tilbringes i din smukke orange æske på loftet. Så jeg altid har dig tæt på.

RIP min behårede ven.

Du vil altid være i mit hjerte.

Resten af livet.

/Pernille

Stay Positive

HER: Læs om min følelsesladede beslutning om at bruge tørklæde frem for paryk. Og de mange svære tanker omkring beslutningen.

– Hvis du vil sprede lidt positive energi, så del del del indlægget. Del for dælen da. Del.

Og følg bloggen selvfølgelig, så får du direkte besked om alle mine tanker.

Se hvordan herunder.

_________________________________________________________________

Følg bloggen ved at trykke på links herunder:

Facebook
– her skal du bare smide et like på siden

Instagram
– her skal du trykke følg
(@staypositive_blog)

Bloglovin
– her skal du trykke følg

www.stay-positive.dk
– indtast din mail i bjælken til højre (fra computer)

__________________________________________________________________

IMG_1538

alopecia, pletskaldethed, paryk, tørklæde, sty positive
alopecia, pletskaldethed, paryk, tørklæde, sty positive

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: