Jeg er en jeg-elsker-dig-SLUT

Jeg er blevet inspireret af en anden blogger. Igen.

Jeg elsker dig, skrev Sneglcille.

Altså ikke mig. Det hed indlægget. Og det handler om at sige “Jeg elsker dig”.

Og så kom jeg til at tænke. Igen.

For jeg er simpelthen en jeg-elsker-dig-SLUT.

(SLUT = udtales på engelsk)

image

Jeg siger det hele tiden. Jeg siger det nærmest til børnene i hver anden sætning. Og jeg er da egenligt bange for, at meningen udviskes, når jeg siger det så meget. Men jeg kan ikke lade være.

Jeg siger det så meget, at børnene hisser gennem tænderne: “Jeg veeeeeeeeeeed det godt, du siger det jo ligesom hele tiden.”

Nogle gange vælger jeg den engelske version. I LOVE YOU. Så virker det lidt mere uformelt og ikke så alvorligt, som JEG ELSKER DIG.

Men jeg siger det nok 10 gange om dagen.

Jeg er en jeg-elsker-dig-SLUT.

Men når jeg bobler indeni af kærlighed, så kan jeg ikke holde det inde. Det lyder lidt halvklamt, men sådan er det ikke ment.

Niels og jeg siger det også meget. Men der er stor forskel på, om man siger LOVE YOUUUU på vej ud af døren om morgenen, eller om man sidder i sofaen om aften og kigger hinanden dybt i øjnene, men man siger JEG EEEELSKER DIG.

Men jeg har plads til alle versioner. Jeg er en jeg-elsker-dig-SLUT.

Jeg skriver det også meget gerne. Især på sms, mails, sociale medier, fødselsdagskort mv. til min familie og rigtig gode venner, så syntes jeg altid lige, at det passer ind. De skal da vide det. Jeg tænker bare, at det er rart for dem at vide. Jeg vil da gerne vide, når nogen holder af mig.

Det mystiske er, at jeg faktisk ikke er vokset op med det.

I mit barndomshjem har vi aldrig slynget om os med JEG ELSKER DIG. Jeg kan faktisk ikke huske, at det som sådan blev sagt. Men huset har altid været FYLDT med kærlighed og omsorg. Jeg har ALDRIG været i tvivl om, at mine brødre og jeg er meget elskede.

Min pointe er nok bare, at det ene ikke er bedre end det andet. Intet er forkert. Det er helt op til en selv. Det vigtigste er bare, at man kan mærke, at man er elsket, så er ordene ikke så vigtige.

For mig passer det bare så fint sammen med et godt kram.

Ja da, jeg er OGSÅ en kramme-SLUT.

Og til dig, fordi du læser med:

JEG ELSKER DIG 🙂

//Pernille

*

Følg med på INSTAGRAMFACEBOOKBLOGLOVIN

Eller ved at trykke FØLG herunder.

2 thoughts on “Jeg er en jeg-elsker-dig-SLUT

Add yours

  1. Det er jeg også! Både “jeg elsker dig” og kramme-slut! Havde en anden kæreste på et tidspunkt som sagde at jeg ikke måtte sige det så meget for så mistede det sin betydning.. Nej! Jeg mener det hver gang! Men nu er jeg også den ekstroverte type hvis mund aldrig står stille og man altid ved hvilket humør er i.. Så det er nødt til at komme ud ❤️ Det kan umuligt skade

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: