Mere en bodegapige, der ikke er til pæn brug

I fredags gik jeg og talte med nogle kollegaer, og snakken faldt på trendy cocktailsteder i Aarhus. Flere af stederne har jeg aldrig besøgt. Fordi… liv, børn, alder… og alt derimellem.

Og derfor får jeg sagt:

“Jeg er nok også mere sådan en bodegapige.”

P.

Så kommer det lige lovligt hurtigt fra min kække kollega:

“Øhhh JA, er vand vådt?”

Ronnie

Og min storebror har også altid kærligt sagt, at jeg var mere elefant end elegant. Bare fordi, jeg er lidt klodset og grov. Og han har jo desværre ret.

Med den baggrundsviden om mig, så giver resten af denne historie mere mening:

Når man ikke er til pæn brug

Når man har nået en vis alder… og allerede har gået igennem en masse faser og modediller, så burde man være landet godt og grundigt i egen stil.

Burde.

Hvorfor er det så, at man (eller måske kun mig, jeg behøver jo ikke hive jer med ned her) altid liiiige tænker:

“Nøøøj, hvor ku jeg være lækker i den glimmerbuksedragt.”

Vel vidende, at den skærer mig helt forkert, når nu jeg STADIG har en lang overkrop og korte ben.

Og hvorfor er det kun sexet med lange ben? Man hører ligesom aldrig: “Piiift, sikke en lækker lang overkrop, den bliver bare ved og ved…”

Nå, men disse tanker kom frem igen den anden dag, da jeg var på julefrokostoutfitshopping med min veninde, Rikke, der også er min kollega og derfor skal til samme firmajulefrokost.

(JA, billedet er taget på en bodega…)

Vi var simpelthen SÅ forvirrede. Og med meget blandede signaler. For på den ene side, så bliver vi jo fortryllet af alt det glimmer, stramme kjoler og høje hæle. På den anden side, så er vi i den alder, hvor vi allerede godt ved, at vi ikke er til pæn brug. Vi er mere hverdagsbrug.

Folk ville blive frygteligt forvirrede, hvis vi stod i stramme kjoler og høje hæle… og der så kom det ud af vores munde, som der normalt gør.

Ikke desto mindre, så var vi i troen i nogle timer.

Kjolerne glimtede og vi blev fortryllede. Som en fisk mod et blink.

Så meget, at vi prøvede mange på. Mange. Vi prøvede selv de smukke høje hæle på. Dem, hvor man jo faktisk får meget længere ben (ikke kun overkrop) og en utrolig lækker røv.

Og alligevel…

Alligevel.

Så må fornuften sejre. For når du nu er bygget til komfort og køreglæde, mere end til lækre, moderne linjer, så må fornuften vel altid sejre.

Outfit skal kunne hoppedanse med basarm, uden noget falder ud eller fødderne gør ondt. Det skal kunne tage på bodega, hvis det skulle få lyst. Så bukser og sneaks må være et must. Og må dermed vinde over lækkerhed og lange ben.

PYT jeg imponerer dem alle bare endnu engang med min utroligt lange og sexede overkrop i et par pailletbukser, der selvfølgelig rører gulvet, fordi mine ben er så korte. Dermed kommer der lidt blink og bling ind.

Jeg ønsker jer ALLE en fantastisk julefrokostsæson… hvad enten I gør det i pailletter, kjoler, hæle, sneaks eller bukser.

You do you.

Stay Positive

One thought on “Mere en bodegapige, der ikke er til pæn brug

Add yours

  1. Altid sagt med et glimt i øjet. Du er jo altid elegant og se på. Det var nok mest dine sportslige udfoldelser jeg mente, og dit lille rejehop når du skulle sparke til en bold 😘💕

    Sendt fra min Galaxy

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: