Bangs in the front – Bald in the back

I sidste indlæg beskrev jeg sorgen og forløbet for mit hårtab. Jeg viste billeder af første gang, jeg klippede håret GI Jane-kort. Jeg viste, hvordan pletterne så ud. Det var meget personligt og grænseoverskridende. Læs indlægget her.

Jeg har de sidste måneder ladet håret gro. Altså det hår der var tilbage. Jeg er så heldig, at håret på toppen er begyndt at gro ud igen. Så mangler vi bare nakken. Det vil ikke helt være med. Så fra mit GI Jane look og til nu er det nok vokset 3 cm. Og eftersom der slet ikke var klippet i det, så var “frisuren” en korthåret Ronja Røverdatter. Det var en strid høbunke. Et gennemført strittende look.

Min søde frisør – som har været med fra før allerførste plet – har idag klippet det. Jeg har en lille frisure. Der er faktisk en lille smule pandehår. Vi kalder frisuren: Bangs in the front – Bald in the back. Og eftersom hun er hos en fancy frisør i Aarhus, så regner vi med, at hun kan få denne frisure til at blive toptrendy til byens hipstere. Bare vent. Der går ikke længe nu. Snart har alle den eftertragtede frisure. Som hun sagde:

Det er en seriøs under-cut. Til dem der tør.

Spøg tilside. Så er dette fantastisk. Jeg ønsker mig da en stor bølgende manke. Det gør en lille del af mig hele tiden. Men sådan er det ikke. Og med denne frisure, så kan jeg indimellem nøjes med at have tørklædet siddende, så pandehåret vises og nakken er dækket. Og det er da et skridt i den rigtige retning.

Følelsesmæssigt så er det i hvert fald så meget et skridt i den rigtige retning, at min frisør og jeg stod med tårer i øjnene og kiggede på hinanden. Hun har ikke klippet mig i halvandet år, men hun har alligevel været med hele vejen. Hun ved – om nogen – hvor meget denne klipning betyder. Og det er meget…

/Pernille

Stay Positive

Bangs in the front – Bald in the back
Pandehår. Jubiiiiii…. ikke langt, men… jubiiiiii…
Bald in the back…still…

____________________

Følg Stay Positive på de sociale medier:

Instagram: @staypositive_blog

Facebook – klik her

Bloglovin – klik her

4 thoughts on “Bangs in the front – Bald in the back

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: