Heldige mig – dejlig omtale

Jeg føler mig heldig. Meget heldig. Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig – handikapvenlig – ferie. Jeg har fået dejlige minder, masser af grin og solbrune ben. Det var hårdere end jeg havde regnet med. Om morgenen måtte Niels hjælpe mig ud af sengen og om aftenen skulle der en del smertestillende til for at klare natten. Men det opvejes af de dejlige dage. Og som I nok efterhånden har gennemskuet, så vil jeg ikke holdes tilbage af min sygdom. Jeg vil også opleve. Og det gjorde jeg… indimellem på bekostning af helbredet. Men det var det hele værd.

Jeg fik hygget, daset, badet, leget, hoppet, dykket, snorklet, sejlet, spillet, sightsee’et, svømmet. Jeg fik set delfiner, havskildpadder, grotter, klipper, moskeer, landsbyer og kørt i jeep. Og bedst af alt så fik jeg hygget med hele min nærmeste familie, da vi var 18 afsted. Og så fik jeg en mulighed for at få luftet sommerhattene og tørklæderne … (Læs her)


Imens jeg er dernede kan jeg se, at statistikken på bloggen boomer. Masser af besøgende. Og jeg har jo ikke skrevet indlæg, imens jeg var på ferie. Men så viser det sig, at den fantastiske Julie Ølgaard har delt min blog. Tjek det lige her. Det er dæleme store sager og jeg er meget stolt. Sikke en blåstempling. Af hjertet tak.


/Pernille

Stay Positive


  
 ______________________________

Følg Stay Positive på de sociale medier:

Facebook: klik her

Instagram: @staypositive_blog

Bloglovin: klik her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: