Spørgsmålet er…

image

Spørgsmålet er…

Hvad der har været det bedste, sjoveste, mest inspirerende i denne uge?

Hvad har du oplevet? Hvem har du mødt? Hvem har inspireret dig?

Hvad har været din største optur?

Nogle gange kan man godt blive trukket lidt ned af hverdagen (og sygdom for mit vedkommende). Så kan det være en god idé at stoppe op, og tænke på alt det positive – stort som småt. De små glæder.

For mig har det faktisk været det mest triste, der også var det mest positive. Det lyder mystisk. Men oplevelsen med min datter, hvor jeg havde total Brain Fog (Hvis ikke du læste det, så læs med HER), gjorde mig så trist – men vores snak og hendes skønne forstående, rummelige og omsorgsfulde væsen gjorde mig glad. DET var min uges højdepunkt. Hvor jeg mærkede, at selvom min sygdom sårer min datter nogle gange, så gør det hende også stærkere og mere forstående. Hun er harmonisk og fantastisk.

Så mærk efter og fortæl mig, hvad det mest positive har været i din uge?

Scroll ned, så komme kommentarfeltet.

Rigtig dejlig weekend!

Kæmpe knus

// Pernille

 

2 thoughts on “Spørgsmålet er…

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: