Mit hjerte er lettet – et lille ord, kan gøre en stor forskel

I dag har været en spændende dag. Og en total AHA-dag.

Faktisk er det sket i KarmaKo-regi. Mit nye firma, hvis nogen skulle være i tvivl – ellers find KarmaKo på facebook HER og hjemmesiden HER.

Men historien går meget længere tilbage.

Jeg havde i dag – eller KarmaKo – havde i dag et møde med Danmarks ukronede coachkonge Robert Rolfsted. I mine øjne Danmarks bedste coach.

image

Måske husker I, at jeg har skrevet om mine oplevelser på hans Reinvent seminarer, hvor jeg har deltaget 2! gange. Den første gang skrev jeg, at jeg var forelsket i en anden mand. Og det var jeg, eller… jeg var forelsket i hans energi. Og i den måde, som han kunne få mig til at være forelsket i mig selv.

Og endda acceptere mine smerter.

Læs dette indlæg, hvis du vil læse, hvordan han kiggede ind i min sjæl og hjalp mig til at acceptere mine kroniske smerter.

Jeg er vild med hans stil. Nok fordi han er så umiddelbar, skør – og så fordi, han kan se ind i min sjæl. Det lyder corny og alternativt, det kan jeg godt høre, som jeg skriver det. Men det var det ikke. Slet ikke.

Pyt. Jeg holdt et professionelt møde med ham i dag i KarmaKo-regi. Så det handlede om marketing, kommunikation, sociale medier og alt muligt, som jeg synes er mega sjovt.

Jeg ankommer kl 0900. Jeg er kørt igennem Aarhus’ myldretrafik og vejarbejde og som det letter, så kører jeg forbi Marselisborg lystbådehavn, stranden, havet og den fantastisk smukke udsigt. Jeg er helt betaget, solen spiller i vandet.

Jeg overvejer et kort øjeblik at stoppe. For det er dæleme et kodak-moment. Eller et iphone-moment. Men sagen er, at jeg er i et godt og rørende humør, da jeg møder Robert i et stort kram.

“Hvor er det dejligt at se dig,” siger den høje mand.

På en eller anden måde, så virker han ikke så faretruende stor på tomandshånd, som når man ser ham in-action på seminarerne.

Vi sætter os ned med en kop kaffe og small-talker. Han spørger ind til KarmaKo og historien bag. Du kan se historien i videoen HER.

Jeg fortæller om min rejse. Jeg fortæller om bloggens betydning for mit liv og KarmaKos eksistens. Jeg fortæller, at mit frivillige arbejde har betydet rigtig meget for mit liv og for KarmaKo.

Han kigger. Intenst. Og pludseligt så smiler han ikke på samme lette måde mere. Mere på den der nu-ser-jeg-ind-i-dig-måde. Med øjne så store som tekopper. Han nikker og kommer med et forstående “Hmmmmm”. Dem, der har været så heldig at være på et ar Roberts seminarer og møde ham ved, præcis hvad jeg mener.

“Hørte du, hvad du selv sagde?”, siger han.

“Øhhh, ja. Eller, det tror jeg da i hvert fald.”

“Du sagde, det betød meget for mig, da jeg VAR syg.”

Hold nu op. Det gjorde jeg også. Jeg havde slet ikke tænkt over det. Jeg talte bare. Og ja, så smuttede VAR ud.

Hvor stort er det lige?

Jeg følte mig pludseligt helt lettet. Som om mit hjerte blev lettere. Mine skuldre løftet. Mit hoved ud af skyen.

Hvor langt er jeg kommet, når jeg ikke længere ser mig selv som SYG?

Jeg VAR syg.

NU. Er jeg Pernille.

Med alt, hvad det så indebærer.

image

Kan I have en rigtig fantastisk weekend. Og HUSK nu, at være DIG. Og ikke at lade andet eller andre definere DIG!

*

OG HUSK at følge bloggen på de sociale medier: INSTAGRAM og FACEBOOK.

*

Hvis du vil læse flere indlæg om, hvad Robert Rolfsteds seminarer har gjort ved mig, så læs HER og HER.

Læs mere om selve Reinvent seminaret og Robert Rolfsted HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: