Det er min psykolog

På turbo-torsdag, som vi kalder det, går Rasmus på 8 år både til springgymnastik og svømning. Men vi har lidt tid og lidt kørsel imellem de to. Så vi kunne lige nå et lille smut i et Aarhusiansk center.

Vi får købt både pølsebrød, en elektrisk blyantspidser og 2 gaver. Vi er effektive.

Lige uden for Matas møder jeg en dame. Jeg smiler stort og siger varmt: HEJ.

Hun gengælder.

Rasmus spørger nærmest inden , hun er forbi os:

“Hvem var det?”

Jeg overvejer ikke et sekund og svarer:

“Det var min psykolog.”

“Nåh, okay. Jeg vidste ikke, du havde en psykolog. Er hun sød?”

“Ja, jeg har haft brug for at snakke om tingene, når det var lidt svært. OG hun er helt fantastisk sød.”

Jeg får næsten tårer i øjnene inde i Veri Centret. For hun er virkelig fantastisk sød. Og hun har gjort en stor forskel for mig, da jeg blev ramt af stress.

Men jeg blev også rørt og glad over vores helt unormale normale samtale. Min søn på 8 år og jeg. Intet skal være tabu hjemme hos os. Man skal aldrig skamme sig over at have udfordringer. Eller over at få hjælp til at løse dem.

IMG_3331-2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: