Gider du mere?

Åhhh, jeg har så mange tanker.

Og alligevel så forsømmer jeg bloggen Stay Positive.

Men det er fordi, jeg ikke helt ved, hvor jeg vil hen. Eller hvor jeg skal hen. Eller hvor jeg kan tillade mig at tage hen.

For mit liv er jo et andet nu, end da jeg startede Stay Positive i april 2015 (med dette indlæg).

Jeg er jo stadig kronisk syg med psoriasisgigt og alopecia, det vil aldrig ændre sig. Men jeg har jo fået den rette medicin, og nu har jeg det SÅ meget bedre.

Nu fungerer jeg jo. Jeg har kæmpet mig tilbage. Jeg har startet KarmaKO – min helt egen virksomhed. Jeg maler abstrakte malerier, som I åbenbart kan lide lige så godt som mig selv. Jeg har det godt. Og jeg føler, at tingene kører.

Men kan jeg så stadig blogge på Stay Positive?

Gider I læse om mit liv, når jeg ikke har det skidt?

Forstå mig ret, jeg har da stadig dårlige dage – men der er bare overvejende mange gode dage, hvor jeg fungerer helt normalt. En lille kort lur er faktisk alt, der adskiller mig fra “normale”. Og så mine tørklæder selvfølgelig 🙂

Men gider I læse Stay Positive bloggen, hvis det er en blanding af sygdom, hverdag, humor, iværksætteri, kampen mod målet, maleri og alt derimellem?

Alle gode råd modtages med KYSHÅND.

Smid en kommentar herunder.

Kærlig hilsen

Den forvirrede Pernille

*

Og FØLG så lige med på de sociale medier: INSTAGRAM og FACEBOOK.

 

pernille4
Stay Positive Pernille

8 thoughts on “Gider du mere?

Add yours

 1. Find din målgruppe Schøde…ta en retning ☺ Hvem vil du evt. gerne hjælpe/støtte? Andre med samme sygdom? Skal det være kommentarer, livsforståelse eller “brevkasse”?
  Først da får du “rigtige” følgere tænker jeg ☺

  Like

  1. Hej Anette.
   Tusind tak for din kommentar og tak fordi du følger med. Rigtig mange følger med og jeg vil gerne give jer ordentligt indhold.

   Like

 2. Jeg tænker du skal forsætte, tro det kan hjælpe andre, med dit for det meste meget prosetive sind. Kunne godt ønske du fandtes i 1964 og 1978 da jeg fik Psoreasis og Pso gigt. Og rigtig mange sydomme som kom til som årene ergået, og ca 30-35 operationer. Er i dag 73 år. 📝📝💐💐👍👍

  Like

 3. Jeg synes at du skal blive ved med at skrive om dit liv, dine opture og nedture, stjernestunder, middagsluren, kunsten, firmaet, balancen mellem sygdom og ‘det normale’ liv mm. Jeg vil gerne læse med!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: