Så er der AUKTION – byd byd byd til fordel for Gigtforeningen

AUKTIONEN er ÅBEN

Du byder HER.

Kan du huske, at vi malede maleriet “Kroniske Krigere” til fordel for Gigtforeningen?

Ellers kan du læse det HER.

Eller læse hvad Lokalavisen skriver i dag HER.

Og se maleriet her:

Søs fra Kroniske Farver, Karla Pilgaard og Stay Positive – ja det er jo så mig 🙂 Vi tog en lørdag i september, hvor vi trodsede udmattelse og smerter. Vi malede, snakkede, drak kaffe og malede mere. Alt sammen til fordel for Gigtforeningen – og for at sætte fokus på, at unge også kan få gigt. Det er ikke kun en sygdom for ældre.

Lige NU – kan du byde på det fantastiske maleri på Lauritz.com. De donerer salær og salgsomkostninger til selvsamme sag, så ALT går ubeskåret til Gigtforeningen.

BYD HER!!!!

Nå, men lidt tilbage til hvorfor vi larmer… og hvorfor vi synes, det er vigtigt at få fokus på de yngre.

___

Da jeg først fik diagnosen, så jeg mig om efter andre. Ligesindede.

Men hvor var de? Hvor var de andre som mig, der havde små børn og var på vej op ad karrierestigen?

Jeg var på smertekursus, workshops og alverdens tiltag – men mødte aldrig nogen som mig. Mine udfordringer var anderledes. Jeg ville noget andet. Jeg havde små børn og havde andre bekymringer. Jeg kunne mærke at sygdomsnegativitet trak mig ned – jeg havde brug for at forblive positiv.

Det var hverken værre eller bedre end de andres. Bare anderledes.

Og jeg manglede nogen. Nogen at spejle mig i.

Og pludselig en dag begyndte jeg at skrive. STAY POSITIVE var kommet til verden.

Og “the rest is history” – eller ikke helt. Men i hvert fald for i dag 🙂

I denne virtuelle verden skrev jeg – og I var så søde at svare tilbage. Jeg fik opbakning og følte pludselig, at min vej og tilgang til sygdommen var rigtig. I gav mig ret. I er fantastiske.

I denne virtuelle verden mødte jeg så efter noget tid andre. Andre helt som mig. Og nogen af dem har virkelig ramt mig lige i hjertet. To af dem er Kroniske Farver og Karla Pilgaard. Og de er også søde nok til at sige, at vi alle er yngre med gigt – på trods af at jeg er MEGET sidst i 30erne og ikke i starten som dem 🙂

Det er min grund til at larme. Andre skal ikke føle sig alene. Vi er mange med samme udfordringer og samme sted i livet.

Min anden grund til at samle ind til Gigtforeningen er, at jeg ønsker, at de får endnu flere penge til at forske i gigtsygdomme. Jeg er selv med i et forsøg lige nu, som jeg ville have ønsket var gennemført for mange år siden. Der forskes nemlig lige nu, så man ud fra ens blod kan parre med den helt rigtige medicin. Fra STARTEN af. WTF. Jeps, korrekt. Og alle jer, der har læst med længe ved, at dette har været et af mine helt store problemer. Altså at jeg har skullet gennem så mange forskellige præparater – endda som jeg allerede vidste ikke virkede, da jeg havde prøvet dem før.

BYD BYD BYD – så vi både kan larme – og så de kan forske.

TUSIND TAK fordi du læste med – og jeg beklager, at det blev så langt. Men I kender mig jo. Når jeg først får startet…

Knus Pernille

_

STAY POSITIVEINSTAGRAM og FACEBOOK

Min galleriside på INSTAGRAM og FACEBOOK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: