Dine vinger klippes her

Jeg har i dag skrevet nedenstående på LinkedIn. Og alle jer, der kender min bagage og mine udfordringer ved, hvor meget dette betyder 🙏

Kasser og meget faste rammer passer nødvendigvis ikke godt til kreative personer.

Og jeg havde aldrig troet, at jeg i it-branchen skulle opleve at flyve.

Men sådan er det.

Jeg flyver.

Min vinger er spredt ud.

Jeg har tidligere også været i it-branchen, hvor en amerikansk organisering gjorde, at der var kasser og rammer. Meget faste kasser for en kreativ kommunikatør.

Så faste, at en direktør en gang sagde til mig (efter han selv havde sagt op):

Dine vinger klippes her. Muligheden for at udfolde dem, som det er meningen netop DU skal, kommer aldrig i sådan en organisation som denne.

Han havde ret, for jeg ramte faktisk hovedet så meget imod den kreative mur, at jeg endte med at blive stresssygemeldt.

Klip til NU.

Jeg havde da mine reservationer for 3 år siden, da jeg atter kom til it-branchen. Men noget var anderledes. Og det kunne mærkes fra første kop kaffe.

For min kommende (og nuværende chef @karen) havde inviteret mig ind til kaffe. Og hun kendte mig fra tidligere. Kendte min bagage. Men også mine kompetencer. Og det giver ro. Jeg skulle ikke være noget, jeg ikke var. Jeg skulle bare være mig.

Og siden den dag har vi ikke set os tilbage. Kun for at se, hvor langt vi er noget.

Men jeg er aldrig blevet presset ned i en kasse. Ikke en, hvor vi ikke havde muligheden for at skubbe lidt til siderne. Jeg er fra starten af blevet opfordret til at slå vingerne ud. Fået anerkendelse for at have vingerne slået ud. Helt ud. Helt derud, hvor man forundres over, hvor bredt vingefanget kan være, når man får lov.

Jeg er taknemmelig for, at være endt et sted, hvor det er muligt. Og hvor kreativitet og personlighed værdsættes. Tusind tak til mine chefer Karen og Jesper for at have tillid og være modige nok til at lade vingerne spredes.

Bare TAK 🙏


Relaterede indlæg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: