Pakkekrise – ulempen ved tørklædet

Den anden dag skrev jeg om fordelene ved at gå med tørklæde (læs det her). Men der er altså ikke kun fordele. Det er altså ikke kun lutter lagkage. For jeg er ved at pakke til vores sommerferie. Lige nu. Og der skal dejlige sommerkjoler, shorts, toppe og en masse bikinier med. Og… så skal der tørklæder med. Det er faktisk lidt besværligt. For hvor jeg tidligere bare kastede tøj i kufferten, som jeg tænkte, jeg mååååske kunne få brug for, så skal jeg nu sørge for at matche alt tøj og bikinier med tørklæder. Jeg kan ikke pakke noget uden matchende hovedbeklædning. Så bliver det jo ikke brugt. Jeg tænker alle mulige situationer og scenarier igennem og sørger for at pakke hatte, tørklæder og badehatte, så jeg stadig er med på den værste. Og ikke bliver begrænset af mit hårtab. Næhhh… nej. Ikke noget med at pakke hurtigt her. Dét er da en ulempe.

Jeg har nu pakket ti tørklæder, fem hatte og tre badehatte. Mon jeg klarer 14 dage? Ellers kan jeg nok også købe en hat eller et ekstra tørklæde i Tyrkiet.

Men mon ikke det er en ulempe, som jeg kan overkomme? Jeg tænker endda, at de store stråhatte og tørklæderne passer fantastisk til de varmere himmelstrøg og filmstjerne-solbrillerne. Sådan lidt på den diva-agtige måde.

Look at me. I’m FABULOUS.

Rigtig god ferie til alle, når I kommer så langt.

/Pernille

Stay Positive

IMG_0515
En lille “roset” i panden. Dette laves med et tubetørklæde, der vikles rundt uden at lave en knude først. Tubetørklæder sidder dog ikke helt så godt fast på hovedet, som almindelige aflange tørklæder, da der ikke bindes en knude på samme måde.

__________

Følg Stay Positive på de sociale medier:

Instagram: @staypositive_blog

Facebook her.

Bloglovin her.

3 thoughts on “Pakkekrise – ulempen ved tørklædet

Add yours

  1. Ved du hvad Pernille, jeg tænkte faktisk ved dit sidste indlæg, at du er så smuk i dig selv, at du ikke behøver tørklæder og hatte 👍🏻

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: