Forstadsfrue-knuckles

Det er som om der er gået inflation i High-five. Eller måske er jeg bare blevet mere opmærksom på brugen af de klappende hænder. Jeg var i den glade tro, at High-five var soooooo last season. Jeg havde håbet, at vi kunne lade hinandens svedige håndflader være. Især nu, hvor mine hænder er et af mine mest smertefulde steder. Jeg kan ikke engang skrive med en blyant. Jeg trækker hånden lidt til mig, når jeg giver hånd. I ren frygt. Tænk hvis nogen klemte for hårdt. Jeg ville give dem en Øreskade med mit skrig. Og en imponerende oplevelse med et Guinness Rekord Bogs-værdigt springende hop. Bare af ren smerte. Så derfor nyder jeg ikke High-five. Må nok indrømme, at jeg nød det lidt før. I mit tidligere liv. Men nu havde jeg håbet, at det var passé. Finito. Old School. Men det er det tydeligvis ikke… har jeg efterfølgende bidt mærke i.

Og lever vi ikke mest i en virtuel online verden? Kan vi så ikke bare klappe vores telefoner mod hinanden, imens vi er ved at tage et selfie med det, vi er så stolte over, at det udløser en High-five?

Og hvis vi så endelig skal være old-school og offline, kan vi så ikke gøre noget andet? Måske en lille blid baby-five? Eller den totalt respektindgydende knytnævehilsen. For come oooooon, hvad er der nu galt med en super cool omgang knuckles? Fist bump. Knuckle bump. Jeg kan endda smide bølgende fingre og en eksplosionslyd ind. (indsæt selv fagter og lyd her). Knuckles Explosion. Hvor cool lyder det lige? Kan vi ikke aftale, at knuckles er soooooo this season? Så kan jeg love dig for, at jeg er med. Og at man nok skal se mig rende rundt og slå knytnæver med alle de andre damer i forstaden. Total hip forstadsfrueeksplosionsknuckles. Booooom.

   
/Pernille

Stay Positive

– Hvis du vil sprede lidt positive energi, så del del del indlægget. Del for dælen da. Del.

Og følg bloggen selvfølgelig, så får du direkte besked om alle mine tanker.

Se hvordan herunder.

_________________________________________________________________

Følg bloggen ved at trykke på links herunder:

Facebook
– her skal du bare smide et like på siden

Instagram
– her skal du trykke følg
(@staypositive_blog)

Bloglovin
– her skal du trykke følg

www.stay-positive.dk
– indtast din mail i bjælken til højre (fra computer)

__________________________________________________________________

One thought on “Forstadsfrue-knuckles

Add yours

  1. Fantastik indlæg. Kan heller ikke forstå pointen med håndtryk og High five. Er også ved at ramme loftet ved håndtryk der er lidt for hårdt. Bløde vattede håndtryk er der heller ikke noget ved.
    Mine stive håndledsskinner har hjulpet en lille smule.

    Syntes også man kunne finde på noget andet ind at klappe, har ikke kræfter til det. Kunne man ikke fløjte, råbe, vinke, pifte, et eller andet. Er ikke velset at lade værd, men er heller ikke sjovt, når der ikke kommer lyd.
    Den eneste lyd er mine plastik skinner der slår mod hinanden.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: