Kondomer til min nevø

Dette indlæg handler ikke om mig om mine sygdomme. Slet ikke. Til gengæld er det – på ægte blogger-stil – et glimt ind i en dag i mit liv. Enjoy.

__________

Min mor. Min søde, dejlige 74-årige mor. Hun er liiiiidt irriterende. Hun har nogenlunde samme samtaleteknik som Andreas Mogensens mor (se klippet her). Men hun ved det godt. Og man må meget gerne sige “Så hold dog k**t” til hende. Men hun er sjov. Hun har humor. Og vigtigst så har hun også selvironi. Og så er hun frisk. Ikke på den der “jeg er gammel og løber lige en marathon”-måde. Hun er mere “jeg bliver forpustet ved at gå over et vejbump”-typen. Men hun er frisk – eller cool, om man vil – fordi hun er den eneste 74-årige, der har set alle afsnit af Paradise Hotel. Fordi hun gerne sender små sjove og frække sms’er. Fordi hun er den vi ringer til, når vi mangler frække sange til diverse fester. Fordi hun altid har givet en plante i gave, hvor der er nedgravet bagepulver og kondom, der så vokser, når den vandes. Min mor. Børnenes bedste.

Igår var vi til 18 års fødselsdag hos min nevø. Bedste og bedstefar kunne ikke komme. Hvilket var ok, for det var unge mennesker. Og så os. Bedste havde inden festen ringet til mig og spurgt, om ikke jeg kunne tage underholdning med fra hende. Hun ville gerne, at de unge mennesker skulle lege “kondom-legen”. Altså legen, hvor man tager et kondom på hovedet og puster det op med næsen, indtil det sprænger. Fint. Gerne. Det er da sjovt. Men… hvad med kondomerne? Dem skal jeg så ud og købe?

Hva? Har I ikke bare sådan nogen liggende? Jamen, det troede jeg da. Kan du så ikke spørge nogen, om de har kondomer liggende?

Der skal nok ikke være sådan noget glidenoget på. Og prøv at se i butikken, om ikke de har nogle tynde nogen. Jeg betaler jo selvfølgeligt.

Øhhh… når man forestiller sig samtaler, som man IKKE troede, man skulle have med sin moar. Så er den her da vist i den kategori.

Nå, men… jeg går ind til naboen…

Hun er sundhedsplejerske og kommer rundt på skolerne i de store klasser. Så det er da et godt bud. Men hun kan kun finde et enkelt. I køkkenskuffen. Men jeg skal jo bruge en helt pakke. Og så er det, at lokalsamfundet føltes meget lokalt. For enten skal jeg køre på apoteket til de gamle damer. Eller i Brugsen, hvor nabodrengen sidder ved kassen.

What to do???

Jeg tog kyllingevalget og sms’ede til min niece på 22, der også skulle med til festen.

Øhhh… jeg skal have købt en pakke kondomer til fødselsdagen i aften. Underholdning fra bedste. Det er du ikke kvinde for, vel?

Det var hun. Heldigvis.

Dygtig pige. For det tør jeg ikke. Så tager jeg indpakningspapir med til den 🙂

Og så denne mms tilbage mellem niece og faster…

SMS fra min niece: Det bedste fra Tiger

Så langt så godt. Vi ankommer til fødselsdagen. Og der bliver hurtigt højt humør. Jeg skal forklare gaven fra bedste og legen. Ingen undrer sig. For min nevø har jo også pralet med Paradise-Bedste. De unge drenge er klar til “kondom-på-hovedet”-legen. De kæmper med at få kondomet på hovedet. Og de kommer et godt stykke. Men en efter en så sprænger de. Ikke en får kondomet helt ned over næsen. Og legen kommer aldrig igang. Og resten af aftenen flyder terrassen med sprængte kondomer. Det er stadig sjovt. Men vist også en fuser.


Men sikke en begivenhedsrig dag. Endnu en dag i livet med min dejlige mor. Mine børns bedste.

Læs her om min mors tanker om min sygdom – i indlægget: Stadig min mors lille pige.

/Pernille

Stay Positive

– Hvis du vil sprede lidt positive energi, så del del del indlægget. Del for dælen da. Del.

Og følg bloggen selvfølgelig, så får du direkte besked om alle mine tanker.

Se hvordan herunder.

_________________________________________________________________

Følg bloggen ved at trykke på links herunder:

Facebook
– her skal du bare smide et like på siden

Instagram
– her skal du trykke følg
(@staypositive_blog)

Bloglovin
– her skal du trykke følg

www.stay-positive.dk
– indtast din mail i bjælken til højre (fra computer)

__________________________________________________________________

3 thoughts on “Kondomer til min nevø

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: