Hvad så ESA1… er I der? Foredrag på hospitalet.

Jeg har været på ESA og jeg er helt høj. Ahhh knap så høj. Men alle mine 1,69 cm er pumpet op på adrenalin. Det var så fedt. Det kunne jeg godt blive helt forfalden til. Mere af det. Tak.

Jeg har ikke lavet en Andreas Mogensen og været i rummet. Det var ikke den ESA. Jeg var idag inviteret ind på kommunehospitalet på afdelingen ESA. Denne gang ikke til angstfremkaldende konsultationer, som jeg normalt er til på Kommunehospitalet. Men i stedet skulle jeg holde et foredrag om, det at være kroniker. Jeg talte om livet med kroniske smerter – følelserne og tankerne, jeg talte om, hvad man som personale kan gøre af små ting – som gør en kæmpe forskel for patienten, jeg talte om bloggen og om positivitet. Jeg talte om mit liv. 

 Er I klar over, hvor svært det er at planlægge et foredrag, når man kæmper med koncentrationsbesvær? Er I klar over, hvor svært det er at holde et foredrag, når man kæmper med hukommelsesbesvær? Er I klar over, hvor svært det er at planlægge – og udføre – et foredrag, når man bliver ekstremt udmattet? Men det gik. Og det gik godt. Jeg fældede et par tårer. Og spottede da også et par tårer hos enkelte andre. Feedbacken var rigtig god. Og når man får at vide, at man burde lave en foredragsvirksomhed, så må det være gode tegn.

Jeg fik ord som inspirerende og karismatisk med på vejen. Så kan det da godt blive svært for Niels, at få mig ned på jorden igen. Jeg er flyvende.

Det var en rigtig god oplevelse. Jeg følte mig godt hjemme. Og jeg vil virkelig gerne gøre det igen.

Jeg var inviteret på baggrund af bloggen. Og jeg havde taget udgangspunkt i nogle af mine mest følelsesmæssige blogindlæg:

For syg til at være syg

I’m baaaack… vi giver lige hospitalet endnu en chance

Jeg savner mig

Når du ind imellem bliver lidt træt af livet

Jeg lever et dobbeltliv

/Pernille

– Hvis du vil sprede lidt positive energi, så del del del indlægget. Del for dælen da. Del.

Og følg bloggen selvfølgelig, så får du direkte besked om alle mine tanker.

Se hvordan herunder.

_________________________________________________________________

Følg bloggen ved at trykke på links herunder:

Facebook
– her skal du bare smide et like på siden

Instagram
– her skal du trykke følg
(@staypositive_blog)

Bloglovin
– her skal du trykke følg

www.stay-positive.dk
– indtast din mail i bjælken til højre (fra computer)

__________________________________________________________________

9 thoughts on “Hvad så ESA1… er I der? Foredrag på hospitalet.

Add yours

  1. Tillykke med succesen, hvor sejt og godt gået. Godt du åbner op og deler til gavn for dig selv og ikke mindst alle andre. Stolt af at du er MIN kusine ( nå ja ja og også de andres så…)

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: