TOP 10

Som året rinder på hæld kan jeg se, at der blandt de rigtige bloggere er en tendens med at lave en TOP 10 over de mest læste indlæg i 2015.

Eftersom Stay Positive kun har eksisteret siden april 2015 og at læsetallene selvfølgelig ikke var prangende i starten, så er det lidt svært at lave en helt perfekt liste.

Hvis ikke I var med fra starten er så her muligheden for at læse med på de mest populære indlæg og få det HELE med 🙂

So here goes…

2015-01-26-Top10_0-thumb

#1: Jeg lever et dobbeltliv

Indlægget der blev skrevet, da jeg fik opsigelsen fra mit job. Det handler om, hvem jeg var, og hvem jeg er nu. Det handler om den facade, jeg satte op for at overleve en smertefuld hverdag.

#2: Læs brevet fra min mand til Regionrådsformand Bent Hansen

Indlægget er min mands brev til regionrådsformand Bent Hansen, sundhedsministeren og hospitalsledelsen, hvor han helt nøgternt beskriver mit sygdomsforløb og stiller spørgsmålet, om det er ok.

#3: For syg til at være syg

Indlægget blev skrevet efter en rigtig skidt konsultation på hospitalet, hvor vi blev mødt af en lidt uempatisk læge, der ikke havde læst min journal eller sat sig ind i mit forløb. Jeg skulle selv huske medicin, bivirkninger og alt muligt andet – mange år tilbage. Selvom jeg sagde, at jeg overvejede at tage mit eget liv, var der ikke sympati at spore. Så jeg overvejede, om jeg var for syg til at være syg?

#4: Når du ind imellem bliver lidt træt af livet

Indlægget hvor jeg for allerførste gang fortalte offentligt, hvordan jeg havde det, og hvor syg jeg var. Dette indlæg rystede mange, da ingen vidste, hvor meget jeg kæmpede med denne usynlige sygdom. Et meget råt og personligt indlæg.

#5: Jeg savner MIG

Indlægget der handlede om tabet af identitet. Hvem var jeg, hvem er jeg nu, og at det er okay at savne den person, man var.

#6: Brevet til min mand: Dit liv havde været bedre uden mig

Overskriften beskriver det hele meget godt. Min mands liv havde været meget bedre uden mig. Det er en kærlighedserklæring til min mand, der er en rigtig mand!

#7: Den kostbare fest er en investering

Det handler om at gøre ting på trods af smerter. At man ved, at der er konsekvenser, men at de konsekvenser alligevel er det hele værd.

#8: Mit hårtab var en stor sorg

Indlægget om sorgen ved at tabe håret. For hvem er man så? Er man stadig kvinde?

#9: I medgang og modgang: Min mand gæsteblogger om livet med en kronisk syg

Min mand skrev dette indlæg til andre pårørende og ægtefæller. Men egentligt også til hele verden med budskabet om, at ingen skal have ondt af os. Og at vi bliver stærkere af dette… sammen.

#10: Jeg ligner en helt almindelig motionist. Falsk varebetegnelse, våde trusser og en vigtig pointe.

Indlægget der handlede om træning på trods af smerter. Jeg roser min træner til skyerne for at SE mig. Og så handler det om, at få alternative træningsøvelser i stedet for at opgive træningen. Jeg kommer med konkrete forslag til at komme igang, hvis man kæmper med kroniske smerter.

*

Dette var de 10 mest læste og kommenterede i 2015. Jeg håber, at I vil læse alle de andre indlæg OG selvfølgelig følge lige så meget med i 2016.

DET bliver et spændende år.

Jeg har sagt det før – faktisk de sidste 2 år uden det passede – men 2016, DET bliver MIT år!

Håber jeg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: