Nyt firma PÅ GRUND AF min kroniske sygdom – Det må man da kalde HELD i UHELD

Jeg har simpelthen SÅ dårlig samvittighed. Der har været stille på bloggen. Længe. ALT for længe.

Jeg har simpelthen forsømt den. Fordi der kom nye spændende projekter til.

Men jeg vil ikke forsømme den mere. for i virkeligheden var den jo min redning, da tingene så allermest sorte ud. DU var min redning. Dig der læser med.

Tænk at jeg havde det så skidt, at jeg ikke kunne skrive med en kuglepen, da jeg startede bloggen? Og tænk at mit nye projekt er, at have startet min egen marketing og kommunikationsvirksomhed (KarmaKo).

Hvor vildt er det lige? Det er spændende og super angstprovokerende. For nu er jeg jo bare mig.

image

Nå men, bloggen vil fremover fortsætte som Stay Positive, hvor jeg skriver om udfordringer og mit eget liv generelt. Men eftersom mit liv nu også indeholder KarmaKo, så vil bloggen måske også indeholde iværksætteri, og måske iværksætteri med kronisk sygdom – og de udfordringer der følger med der.

Jeg håber, at I vil læse med alligevel.

Jeg skal nok forsøge at gøre det underholdende.

Kommunen

Det har længe været min drøm at blive selvstændig. Også før jeg blev sygemeldt i februar 2015. Men jeg havde det så skidt, at det var svært forestille sig en fremtid.

Måske kan I huske, at min mand skrev et brev til sundhedsministeren, regionrådsformanden og sygehusledelsen på Aarhus Sygehus og så fik jeg langt om længe den rette medicin – 9 mdr forsinket.

Læs hans rørende brev HER.

Nå, det var lige en opdatering. Jeg har det meget bedre nu. Medicinen hjælper.

Midt i alt det her, kommer man jo så i kommunens hænder. Når man bliver sygemeldt, og senere opsagt, så hører man under jobcentret.

Jeg har haft de sødeste sagsbehandlere hos Jobcentret i Aarhus. Læs både om håndfletteri HER og om venindemateriale HER.

Jeg har under hele forløbet sagt til min sagsbehandler, at jeg ikke helt kunne finde mig til rette i systemet. For jeg syntes, at jeg havde nogle kompetencer, som jeg ikke fik udnyttet. Og jeg følte mig låst af systemet.

Hun har altid givet mig ret. Hun mente det samme. Og en dag sagde hun til mig, at hun mente at have fundet det helt rette for mig.

Mikrolån hedder det. Det er et forløb som kun køres i Aarhus kommune og Næstved kommune.

Så jeg fik et møde sat op med min sagsbehandler Vicki og Steen, der står for Mikrolån.

Det gik godt, og jeg kom med i Mikrolånsforløbet. Et forløb man kan komme i, hvis man har en drøm om at blive selvstændig. Og er motiveret ikke mindst.

Jeg har siden november 2015 mødtes med Steen, som er min mentor i dette forløb. Jeg har finpudset min forretningsplan. Jeg har lavet budgetter. Jeg har lært bogføring. Jeg har været gennem personlig udvikling. Og jeg er blevet godkendt og har lånt pengene af kommunen, som en del af dette mikrolån. Jeg har fulgt et hold, hvor vi var 6, der skulle starte op. Fælles for os alle er, at vi har vores udfordringer – og at det skal tilpasses vores selvstændige liv.

Jeg startede så d. 15. august officielt op med min virksomhed KarmaKo. Og skal nu have denne drøm til at lykkedes. Heldigvis har jeg stadig kommunen og Steen ved min side som mentor og støtte.

Så i virkeligheden havde jeg ikke fået denne mulighed, hvis IKKE jeg havde været syg.

Er det mon det, man kalder for HELD i UHELD?

Her kan du se min præsentationsvideo af KarmaKo, hvor jeg fortæller om Stay Positives betydning for min virksomhed. Hvorfor virksomheden hedder KarmaKo og hvad jeg tilbyder. Den lavede jeg idag. Lidt skørt at sidde derhjemme og tale til et kamera.

Se videoen HER.

Fortæl meget gerne alle du kender med mindre virksomheder om min lille marketing- og kommunikationsvirksomhed, jeg vil så gerne have en fantastisk forretning, hvor jeg kan kombinere virksomhed med det at have en kronisk sygdom.

Og følg gerne KarmaKo på de sociale medier: INSTAGRAM og FACEBOOK.

HUSK at følge Stay Positive på de sociale medier: INSTAGRAM og FACEBOOK.

Tusind tusind tusind tak fordi du læser med, det betyder simpelthen mere end, du aner.

 

 

2 thoughts on “Nyt firma PÅ GRUND AF min kroniske sygdom – Det må man da kalde HELD i UHELD

Add yours

  1. Du er den skønneste karma ko jeg “kender” ❤.
    Det er en kanon video. Det er en rørende historie, som ligger bag. Og det er en fantastisk kvinde, der står i front.
    Du bliver med garanti en succes – eller vent… det er du jo allerede!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: