Du er ikke ligesom de andre mødre

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14008481/?claim=kwadnwdtzgt”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Jeg er glad og stolt af min datter. Dette er én af de vigtigste gaver, jeg nogensinde har fået. Jeg kæmper dagligt med den dårlige samvittighed – især over for børnene. Der er så meget jeg ikke kan. Men hun forstår. Hun er ok. Og hun kan endda sætte ord på og hjælpe mig med at blive ok. Hvis I har læst de tidligere indlæg på bloggen, så forstår I hvorfor denne tekst, skrevet af min 10-årige datter, er SÅ vigtig for mig. Et stort taknemmeligt tak.

Jeg elsker dig helt op til solen og tilbage igen. Du er verdens bedste mor. Jeg elsker dig mega mega meget. Du er meget smuk lige meget om du har hår eller ej. Du er fantastisk og flink over for alle. Du er ikke lige som alle andre mødre. Du er meget sødere. Det synes jeg i hvert fald. Tillykke med morsdagen.

/Pernille

One thought on “Du er ikke ligesom de andre mødre

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: