Min nye ven Skammel

Den anden dag ringede min mor. Lige siden hun fandt ud af, hvor slemme mine smerter er og hvor svært jeg har ved at sidde, stå, gå og alt muligt andet i længere tid, så har hun kigget i alle butikker efter en passende skammel til mig. Hun havde lige været et smut forbi Harald Nyborg og var faldet over denne skammel – let og sammenklappelig – og så kun til 35 kr. Hun var glad. Og nu har jeg så fået min nye skammel hjem. Og ved I hvad? Nu er jeg også glad. Denne skammel gør en kæmpe forskel for mig. Den er min nye bedste ven. Den kommer til at bo fast i bilen og følge mig overalt. Den gør mit liv så meget lettere. Nu kan jeg bedre deltage i min families liv – og mit eget liv for den sags skyld.


Idag var vi til fodboldstævne med pigerne. I 4 timer. Heldigvis i solskin. Jeg var dog beredt på lidt af hvert. Ligesom min mor ville have været det. Og her fik min skammel sin debut. Den gjorde det virkelig godt. Den er ikke smart. Og jeg er ikke smart på den. Jeg mangler kun strikketøjet for at fuldende billedet af den gamle bedstemor. Men hvor er det dog en fornøjelse, når man finder en lille, bitte ting, som man føler kan gøre en kæmpe forskel. Og jeg kan da råbe lige så højt fra min skammel som fra sidelinjen.

Koooooom sååååååå piiiiigerrrrrrrr

/P

4 thoughts on “Min nye ven Skammel

Add yours

  1. Kære Pernille

    Jeg sidder og 1.gangs-læser en helt masse af dine indlæg her på bloggen – TAK!! Tak for at skrive ærligt om at være kronisk syg. Jeg har selv leddegigt, er 36 år og har to små børn. Min gigt fylder også en del i hverdagen – med mange små hvil på sofaen. Og tak for dette specifikke indlæg om din kære skammel – jeg ved PRÆCIS hvordan du har det 🙂 Hvor lyder du som et dejligt menneske – og hvor kender jeg bare godt turen (på godt og ondt!) hen på reumatologisk på kommunehospitalet…. Endnu engang; tak for bloggen!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: